Ніч. Рух машин в холодному тумані
Самотньо споглядаю я це у вікні
Усі кудись прямують ,поспішають
Живуть у суєті ,але так і не знають
Чи це потрібно їм , тобі й мені
Про це їх мрії ,сни ,а може й ні?
І чи на них у цю хвилинку десь чекають ?!
Можливо,говорить на тему цю вони бажання мають
Аж раптом поворот ,зустрічна смуга ,швидкість
Набридливі думки чимдуж гайнули в безвість
Знову шалений рух ,знов ця безмежна пустота
Але в душі чогось не вистачає ,немов би там діра
Щось там всередині свищить ,шипить
Агов ,ти чуєш ,зупинись хоча б на мить
Лишень на жалюгідну мить
Солодкого нектару дай душі ,дай їй спочить
Аж раптом ,не відомо де і що дзвенить
Шум ,гам і щось нестерпно так болить
А далі все спокійно ,лиш туман дрижить
Ні ,не туман – це дивний білий дим казково мерехтить
Як дивно ,де ж це я і що мені робить ?
Побачим ... й очі втупились в небесную блакить.