Зал. Гардини до землі.
Камін. У вогнищі дрова.
Вино червоне на столі,
А за вікном гудить зима.
І годинник непомітно
Вже дванадцяту пробив.
Всі в очікуванні свята.
Новий рік в права вступив.
І в романтику нічну
Кидають полум’я свічки.
В новорічну мить таку
Кружляєм в бурі танго ми.
Спасибі Вам, що Ваші очі
Тим блиском сяяли тоді.
Спасибі Вам, що в розпал ночі
Подарували Ви мені
Незабутню бурю танго,
Пристрасті і почуттів.
Ми станцювали діалог,
Та діалог без зайвих слів.
Горіли в вогнищі дрова,
І тихо музика лунала.
Не тільки тіло, а й душа
Шалене танго закружляла.
Спасибі Вам за танго-ніч,
Її прекрасну кожну мить.
Хай Ваше серце як тоді,
Так же пристрасно горить.