Хочеш, бери мою силу.
Для Тебе не шкода мені!
Для Тебе я зроблю усе,
Що зможу на цілій Землі.
А хочеш, енергію дам
Свіжу свою, молоду?
Не шкода нічого мені!
Тебе лиш бачити живу.
Я як бажаєш, то бери
Ангела-захисника.
Я справлюся сама, нехай
Твоє рятує Він життя.
Тобі все що треба віддам!
Тіло своє, навіть кров.
Лиш тільки б, моя дорога,
Здоровою була Ти знов.
А хочеш, серце в дарунок?
Я віддам його Тобі!
Хоча воно і так давно
Б'ється вже в Твоїй душі.
Я готова все віддати
Тобі, Любове моя!
Душу, серце і тіло,
А треба – віддам і життя!