Господи,
Аби
Його
Душа,
Угледівши
Диктатора
Конаючого,
Адаптувалася...
В жорстокому протистоянні з російським агресором поблизу населеного пункту Піски Донецької області, героїчно захищаючи Україну, загинув 52 - річний боєць, уродженець Краматорського району, Гай Дудка.
В мирному житті Лицар працював машиністом бульдозера, виховував сина. Та в квітні 2022 року став на захист Вітчизни, взявши до рук зброю, перекваліфікувався у піхотинця. У вересні того ж року в одному із запеклих боїв ворожий снаряд розірвався поруч, нанісши мужньому Воїну смертельні поранення.
Вічна шана Герою України.