Я так вдячна Богу, що є в мене Ти...
Що Він благословив мене Тобою.
Ти той, хто стирає нотки журби,
З ким щастя і радість пливуть рікою.
Я так вдячна Богу, що в тому житті
Він звів у єдиний два різні шляхи.
І ніжна любов поселилась в душі,
І в серці буянять райські сади.
Із тисяч і сотень чужих тих людей
Мене обігріло лиш твоє тепло.
До Тебе був смуток самотніх ночей,
З Тобою, співаючи, все розцвіло.
З Тобою літаю, з Тобою живу
І пристрасно дихаю на повні груди.
З Тобою в безхмарні простори я мчу
І мрію глобально, як вміють лиш люди.
Я так вдячна Богу, що в цьому житті
На плечі мої вдягнув чисті крила.
Я з ними літаю по білій землі.
Ти моє натхнення, підтримка і сила.
Я так вдячна Богу, що є в мене Ти,
Що любиш безмежно і надихаєш.
З Тобою і далі хочу плисти́.
Життя неймовірне, коли Ти кохаєш.