Хай тіло моє пахне кокосом,
Як знов торкатимешся Ти.
Бо твої дотики відносять
Де пахне рай, цвітуть сади.
Я хочу так, щоб моє тіло
Пахло Тобі медом з молоком.
Щоб серце щоразу горіло
Любов’ю, пристрастю й теплом.
Я хочу так, щоб моє тіло
Для Тебе пахло і Тобі!
Щоб не забув мій запах ніжний
Ні наяву, і в уві сні.
Нехай моє для Тебе тіло
Солодко пахне нектаром.
А знаєш, дотик твій шкірі
Пече приємно так вогнем.
Як цілуватимеш за вушком,
Там східні нотки, там kenzo.
Ти ж не забув мої парфуми?
А пристрасть нашу, а тепло?
Хай пахнуть пряним шоколадом
Про мене спогади твої.
В душі ляжуть хай каскадом
Наші миті неземні.
Хай запах ванілі мого волосся
Спадає на твоє сильне плече.
Я пахла так лише для Тебе.
А чим для Тебе пахну ще?