Моя щира, незламна душа,
Вона вірить у перемогу!
В те, що лють, нам незнана, чужа
Геть забуде до нас дорогу!
В те, що будуть летіти пта́хи
По бездонному чистому небі
Та, забувши всі-всі свої стра́хи,
крила гордо розправить, лебідь.
І я знову побачу тебе
Подивлюся в кохані очі...
Розкажу, як втрачала себе,
Коли голос твій снився щоночі.
Я кричати хотіла в пітьму:
"Я сумую, ох як я сумую!"
Міцніше, ніж можу тебе обійму
Губи ніжно твої поцілую!
В мені ріки любові течуть
Пораненою весною...
В мені ріки любові течуть
Наповнені ріки тобою!!!