Боже-Боже... Як діти малі. Та невже ви не розумієте, що якщо вам щось так осоружніло, що вже аж чешеться, то краще відвернутися й ігнорувати? Так ні, всі, мов мухи на мед, злітаються, бо тут все осоружно-цікаве. Чого зразу цю осоружну колонку, мислити треба глобальніше. Давайте ж тоді закриємо весь осоружний сайт, час від часу тут теж хтось щось порушує. Давайте весь осоружний Інтернет закриємо, там дуже багато порушень різних норм. А може в Бога попросимо осоружну Землю закрити? На ній же щосекундно хтось осоружний щось порушує...
Замість закриття рубрики пропоную закрити доступ для дописів незареєстрованим...