Жовтий колір – стигле поле,
Це все Україна,
Синє небо волошкове -
Ти одна, єдина,
Для всього мого народу,
Ще з часів трипілля,
Бо від заходу до сходу
В нас одне коріння!
Ліси, гори, і долини
Всі так милі серцю,
Наче вдома кущ калини,
Чи дівчина «з перцем»!
То ж куди б ти не поїхав
У світи далекі,
Діточок тобі на втіху
Принесуть лелеки.
В Україні дух свободи
Із часів прадавніх
У людей мого народу,
В їх серцях незламних!
Ні одна орда у світі
Нас не підкорила,
Бо бажання вільно жити
В нас – як в птаха крила!
Приспів
В Україні, в Україні
Чорне море - жовто-синє,
А карпатські й кримські гори
Дух свободи й непокори!