Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: ДО ВУС синоніми, багатство українських слів: АПфоризми та словосполучення лише з однієї моєї поезії: - ВІРШ
АПфоризми та словосполучення лише з однієї моєї поезії:
"Збігає молоко - стоїть на грані кров".
"це, як вилка в шахах, на народ"
"Піддати до лещат"
"Україна - відлуння від Московського стада?
"Тверда рука, яка зведе усі струмки в ріку"
"ніхто не спинить течію, раз вона згуртована й стрімка"
"Пустословити про вибір"
"прихистити закон"
"Ополчені злобою"
"зло масонів"
"хай, як батько, держить у руці
Україну черговий Сірко"
"грішити смертями через неправильний вибір "голови""