Біля річки,під зірковим небом,-самота.
Ти один,а я - також одна.
Чи до сміху нам з тобою,любий,зараз,
Коли відстань з часом розлучили нас?
А було колись-
Іскриться ватра,
З неба зорі шлють до нас привіт.
Не важливо,що там буде завтра -
Чи трагічний, чи комічний світ.
Ти смієшся,я дивлюсь на тебе -
Ніжний погляд вдумливих очей.
Не змогла б забути я ніколи
Звичних днів та чарівних ночей.
Та минули мрії,як те літо.
Не повернеш,друже,не вернеш.
І я бачу,як зі звичним сміхом
За
собою
іншу
ти
ведеш...