Протестантом назвали Ісуса
панотці, і на хрест повели –
Бо така в них сиділа спокуса:
Вони правди знести не могли!
І за те розіп’яли Святого
Сина Божого в жовчі своїй,
Та вже двадцять століть після того
Їхні учні - в спокусі отій.
Проти чого, скажіть, протестант Він?
Проти вашого зла і брехні?
Чи не ваших синів окупанти
Називають дітьми сатані?
Протестантами руськава міра
Та продажних гундяєвських гнид,
Що ховали гебешні мундири
Під полами своїх халамид.
І мене протестантом в Херсоні
Піп московський також називав
Лиш за те, що я мешканців сонних
Поклонитись Христу закликав!
Він є Бог, Котрий був від початку,
Він створив весь навколишній світ!
Коли скине Він з Книги печатку –
Кожен дасть за життя Йому звіт.
І всі ті, хто несуть Його Слово,
Це Апостоли Царства Його!
Протестанти – це ви, грошолови
І антихристи Бога Мого.