Ми перші 5 потужно, сильно відбивались!
Стояли стійко - ледь витримував бетон!
Ми у степах і асамблеях - захищались!
Ми били ворога, що перейшов кордон!
Ми перші 5, усі разом, завжди збирались!
Із духу й плоті ми створили вам заслон!
Ви по морях і на курорти лиш катались,
НечуючИ гарматний постріл за вікном!
І ось тепер, на шостий рік - ви посміхались,
кидали бЮлетні під хриплий баритон.
Відкривши тил, тим, ми, від кого захищались.
Ми ж вам кричали - НІ, у серця мегафон!
І ось тепер, на шостий рік - лише за місяць!
Лише за місяць - наплювавши на Закон,
Забули ви, про вбитих там, тринадцять тисяч,
Про тих, хто вистояв - не вистояв бетон!
Ми перші 5 потужно, сильно відбивались!
І нам не соромно, як бились ми разом!
А в вас за місяць тихо очі опускались,
від того сорому що твориться кругом...
4 липня 2019 р.