Хочеш повірити в Бога?
Відкинь гордість і страх, відкрийся Йому.
Не хочеш стати убогим?
Попри власний крах, поможи комусь.
Хочеш справжнього друга?
Стань достойним його – будь справжнім.
Не хочеш в сім'ї "напруги"?
Будь вірним їй, не будь продажним.
Хочеш втілити мрію?
Вимкни дорослість, дитиною стань.
Не хочеш втрачати надії?
Май віру, не завищуй чекань.
Хочеш в любові жити?
Стань її джерелом, наповни інших.
Не хочеш се́рця розбити?
Не будь злом, кохай ліпше.
ℬℭ19.02.2020K Λ Е О Δ О РВірш №29