Давай намалюєм свій роман
Фарбами, якими ти захочеш
Це буде наш самообман
Той, що ти мені вночі шепочеш
Давай намалюєм свій роман
Десь там, у холодній Празі
Свідком буде той туман
Що живе у кожній твоїй фразі
Я намалюю наш роман
Намалюю пристрасть і ніжність
Розфарбую вірність і обман
Додам прозу й поетичність
Ти намалюєш наш роман
Накреслиш трохи гіркоти
Пензликом допишеш океан
Переповниш нас солодкої води.
Давай намалюєм наш роман
На білому акварельному папері
Рожевим намалюєм вечорів дурман
Сірим - наші ранки химерні
Ми намалюєм наш роман
На білому акварельному папері
І це був би мій кращий талісман
Як прикро, що нема в нас акварелі.