ти - бездоганна
у неї є сила
рушати світи
вона мудра і тендітна
у своїй красі
краса врятує світ
ви так кажете
ми ж змушені рятувати
таких=їх, тендітних
непідступних
ми-янголи безпідставності
не маючи ціни і статку
маємо свої справи
рятуємо світи
ти лише світи, світи
такі як вона і ти
вона надійна, але невірна
бо не знає куди іти
я хочу і буду коло...
коло у найбліжчій галактиці
ви скажете-агов!, так далеко
довго чекати на відповідь
ви забули про швидкість думки
швидкість що понад закони фізики.
ми не світло і не звук
час мине, залишиться темрява
і коли відчується найменший порух
я вже коло її обставин