Мирослава-міра Чукас
НАСТУПИВ ЧИСТИЙ ЧЕТВЕР
ПАСХА ЄВРЕЙСЬКА БЛИЗИЛАСЬ,
ІУДА-АПОСТОЛ,ЛИПКІ РУКИ ПОТЕР
ЯК ГІЄНА,ЯК ПЕС ,ВІН ОБЛИЗУВАВСЬ,,,
ІСУСОВЕ СЕРДЕНЬКО ЗНАЛО..
МОРЕМ СЛІЗ,-БУЛО ВОНО СПОВНЕНЕ!
ЯК ТОЙ ДРУГ,ПАРШИВЕ МІНЯЙЛО
СРІБНЯКАМИ КИШЕНІ НАПОВНЮВАВ!
ЄРУСАЛИМЕ!!!ЩО Ж,ТИ,НАРОБИВ!!!
СХАМЕНИСЯ,БЛАГАЮ!НЕ ПІЗНО ЩЕ!
ЩОЙНО З ОСАННОЙ,ТИ ГІЛЛЯ СТЕЛИВ..
А ЗАВТРА СПИХНЕШ В СМЕРТНЕ УРВИЩЕ..
НАТОВП ЛЮДСЬКИЙ ВСЕ СКАЖЕНІВ
ХОТІВ КРОВ"Ю СВ"ЯТОЮ НАСИТИТИСЬ..
ТА СМЕРТІ ДЛЯ БОГА, ПИЛАТ НЕ ХОТІВ!
ШАКАЛИ БЕЗУМНІ,ХОТІЛИ ПОТІШИТИСЬ..
НА ПОМІЧ СПІШАТЬ РИМСЬКІ КАТИ.
ТОРТУРАМИ ДИКИМИ,-ІСУСА МУЧАЮТЬ
А ВІН,ВСЕ ПРОХАЄ" ОТЧЕ ПРОСТИ!"
ЩО РОБЛЯТЬ ВОНИ,,НЕ ВІДАЮТЬ!!
А ТИ,ПЕТРЕ! ЩО Ж,ТИ ЗКАМ"ЯНІВ??
З ЄРУСАЛИМОМ ТИ,СТАВ ОДНИМ ЦІЛИМ..
ВІД БОГА,ВІД ДРУГА, ТИ ВІДРІКАВСЬ!
І СМЕРТНЕ "ТРИ НІ" ПРОЗВУЧАЛО ІЗ ПІВНЯМИ,,
КРОВ ІСУСА, ПРОЛИЛАСЬ ЗА НАС!
СЛЬОЗИ МАМИНІ КАПАЮТЬ ТЕРНАМИ..
ЯК МАГДАЛЕНА,,ОБНЯЛА Б ТЕБЕ!!
ВОЛОССЯМ СВОІМ,-ОБТЕРЛА БИ!!!
ВСЕЛЕННА ЗДРИГНУЛАСЬ! ЗДРИГНУЛАСЬ ЗЕМЛЯ!!
І СОНЦЕ НА НЕБІ ПОМЕРКЛО!!
ОТЕЦЬ НАШ НЕБЕСНИЙ ,ВІДДАВ НАМ ДИТЯ!!
ЗА НАШЕ ЖИТТЯ!! НЕ КОТИЛОСЬ У ПЕКЛО,,ЩОБ!!
ЩО МИ,ЧИНИМО ЗАРАЗ??ЯК ТІ КАМІНЦІ...
СЕРЦЯ НАШІ,- ЧЕРСТВІЮТЬ ЗЛОБОЮ!!!
НЕ ДЛЯ ТОГО,В КОЛЮЧІМ ! КРОВАВІМ ! ВІНЦІ...
НАШ СПАСИТЕЛЬ ПЛАТИВ,-СВОІМ ТІЛОМ Й УТРОБОЮ!
!
ТА ВОСКРЕС НАШ ІСУС!! ПЕРЕМІГ ТЕМНОТУ!!
СМЕРТЮ СМЕРТЬ ПОДОЛАВ ВІН, ПИХАТУЮ..
ПРОТЯГНУВ ВІН ДО НАС, ЖИТТЯ НИТЬ ЗОЛОТУ!!
ЗАПЛАТИВ ВІН ЗА НАС,,СВОЮ СТРАТОЮ!
ПІДНЕСІМО , ДО БОГА СЕРЦЯ!!!
ВІДКИНЕМО МИСЛІ МЕРЗЕННІ , МИ!
ХРИСТОС НАШ ВОСКРЕС !!! НЕМА ЩАСТЮ КІНЦЯ !!
ЧУТИ РАДІСНИЙ ГОЛОС ВСЕЛЕННОІ !!!
ХРИСТОС ВОСКРЕС !!!
ВО ІСТИНУ ВОСКРЕС !!!
ВІРШ МІЙ
З ЛЮБОВ"Ю / МИРОСЛАВА ЧУКАС/
ID:
493160
Рубрика: Поезія, Присвячення
дата надходження: 17.04.2014 12:19:47
© дата внесення змiн: 17.04.2014 12:19:47
автор: Мирослава-Міра
Вкажіть причину вашої скарги
|