Дві тисячі років,іі ще чотирнадцять
Пройшли Господи,як вісімнадцять..
Шматують брат-брата і рвуть!
Дай тридцять ім срібних,-розпнуть....
Вже серце все в кулях смороду..
О,зглянься ІУСЕ!Пошли розум народу!!!
Прости нас!немудрих пихатих...
Хай встанем за правду завзято!!!
НЕ сердься на нас,Боже милий!
Прийми поклін душ,Ти наш щирий!
Благаєм,скріпи нашу віру!
Відтяли,щоб голову звіру!!!
Заживемо тоді багато ми,
заживемо тоді з радістю
В любові і дружбі з браттями,
В натхненені ,у щасті, у святості!!!!