А що робити у житті?
Полювати?їсти?спати?
А чи сидіти у вікні
Немаючи своєї навіть хати
А може в мрії поринати
Шукаючи своє кохання
Або музику писати
Чекаючи великого визнання
А може тихо помирати
Не маючи ні друзів ні знайомих
Щоб знов і знов чекати
Доріг якихось невідомих