на моєму камінні море
це моя достатня причина
щоб у радості і у горі
і за інших можливих чинників
щоб чекати занесення в сонми
із собою і алкоголем
щоб ховатися від безсоння
і щоб гоїти рани болем
це каміння на цьому березі
в неоліті упалі зорі
так безжально убиті у березні
в безнадійно холодному морі