Вірш написаний у співавторстві з Олексієм Птахом
Рядок - мій, рядок - його
Процес був захоплюючим, результат надіюся вартий того)))
Це так круто, я в натхненні,
Немовби всі промені Світу
Шукають свого смирення
І зацвітають прекрасні квіти
Ми пишемо свою історію на скрижалі
Або історія малює нас кольоровими мріями
І дивимося замріяно далі в далі
Туди, де зорі захоплюються надіями
Ще вчора ми не знали, що напишемо
Але все сталось просто без умовностей
І можливо своє життя перепишемо
Без зайвих слів й порожніх послідовностей!