Я відчуваю цю мить, як уже минулу.
як когось, хто тікає, лишаючи плечі теплими,
хто ховає в'язке трясовиння зінничного мулу
в грубих долонях під сірим светром.
Я відчуваю цю осінь, як стерту мелодію,
як тишу, що грає в старих навушниках.
Осінь, як дирку, нору для карманних злодіїв,
що за грошима лізуть руками в душу,
Я відчуваю цей світ, як щось за густим туманом,
в якому безцільно бродять вечірні голодні тіні,
що не торкни рукою – видумки і омани,
що не прийми до серця – кришиться від обіймів.
вересень 2019р.