Є кілька помилок у словах, наприклад, "важне" (важливе), чи "забуть" (має бути забудь). Нафталін, себто, "стримувать" та схоже ліпше не використовувати, якщо не підходить стилістично, надто застаріло. Є також тавтологія у другому рядку. Словом, радив би вам вдосконалити свої мовленнєві навички, все ж, мова — інструмент поета.
Щодо форми, то радив би спочатку писати строфами і старатися вкладатися в однакову кількість стоп в тих рядках, що римуються. Це просто милозвучніше.
Також раджу попрацювати над логікою образів та в цілому над змістом. Читайте, переглядайте, слухайте, споглядайте і, зрештою, пишіть.
Бажаю успіхів!