Ангел або демон
Ти мій заряджений іон.
А я частинка без заряду.
На тлі наших з тобою воєн
Мене бомблять твої снаряди.
Мені занадто мало кисню,
Мені мало зірок на небесах.
Мені по душі твоя погода,
І електрика в очах.
Я атом в товщі атмосфери.
І тягнуть мене прямо вниз
Твої магнітні афери
Через вікно, через карниз.
Ти мій заряджений іон.
А я частинка без заряду.
Людей може бути мільйон,
Але мільйона мені не треба.
Я буду щасливий лише з однієї,
Зарядженої до всіх меж,
З неповторною красою.
Не важливо – ангел чи демон.