День стане ясним фатальний у зливі,
Буду поруч у світанку, завжди поруч з душею твоєю.
І при відсутності всіх на світі пісень,
Я напишу тобі їх власно́руч.
Бо ти моє море, бентежлива гладь,
Сліпуча блакить, бо ти моє небо,
Бо ти моє горе, в сльозах — на очах,
Без тебе ніяк, моя ти потреба
І навіть коли все буде журбою,
Завжди ти світаєш для мене весною.
І навіть коли не буде споко́ю
Я буду для тебе твоєю судьбою.
І навіть якщо сонце не світить
Згадай ти про мене, кохання — засвітить.
Бо ти...