(В народному стилі)
Ой надворі вечоріє,
Голоси линуть лелечі,
Про кохання душа мріє,
Обійма вітрець за плечі.
Лиш тебе я виглядаю,
Мій Микольцю, Миколаю,
Підем разом до сараю,
Почуття пристрасті маю,
Бо ж давно щиро кохаю.
Карі очі чорні брови,
Заздрять хлопці і дівчата,
Ми не підем до діброви,
Притомились ноженята.
Лиш тебе я виглядаю,
Мій Микольцю, Миколаю,
Підем разом до сараю,
Почуття пристрасті маю,
Бо ж давно щиро кохаю.
До сараю недалечко,.
Аж дурманить, пахне сіно,.
Від спокус тремтить сердечко,
Важко ждать, то ж іди сміло.
Лиш тебе я виглядаю,
Мій Микольцю, Миколаю,
Підем разом до сараю,
Почуття пристрасті маю,
Бо ж давно щиро кохаю.
Хоч підфарбовані брови,
Все ж не йдем на вечорниці,
Снить, за стійлечком корова,
Молоко…. пахне з дійниці.
Лиш тебе я виглядаю,
Мій Микольцю, Миколаю,
Підем разом до сараю,
Почуття пристрасті маю,
Бо ж давно щиро кохаю.
Ой, думки мої бентежні,
Вже збулись, прийшов мій милий,
Ми забудем дні тривожні,
Будеш ти, козак, щасливий.
Лиш тебе я виглядаю,
Мій Микольцю, Миколаю,
Хутко разом до сараю,
Почуття пристрасті маю,
Бо ж давно щиро кохаю.
Та пора уже й до діла,
Молочком парним із чашки,
Пригощаю, аж зомліла,
Ми в полоні чарів казки.
Лиш тебе давно кохаю,
Поцілунки, смак любові,
Мій жаданий, Миколаю,
Шануй очі волошкові,
Пристрасть зве, у храм до раю!
22.05.2023р
ID:
983978
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 22.05.2023 11:33:38
© дата внесення змiн: 15.08.2024 07:33:21
автор: Ніна Незламна
Вкажіть причину вашої скарги
|