Це та війна, яку ми всі програли
Жахливий біль, сум, розпач, страх
І у новинах нам не все сказали
Та й не напишуть правди у книжках
Це та війна, якої ще не було
Жорстокість переповнює людей
І як б хотіла, я вже не забуду
Зґвалтованих, наляканих дітей
Це та війна, в якій не треба перемог
Трофей, навік не вартий поєдинку
Багато Янголів забрав до себе Бог
Та в небі не знайшлось для них спочинку.
Це та війна, яку я проклинаю
Яку пробачити не в силі сам Отець
Я наших воїнів рядками обіймаю
І молюсь щиро, щоб настав війні кінець!(с)