Ти курив останню сигарету,
І зубами фільтр притискав.
І дивився в око пістолету,
Слава Укрїні промовляв!
Дивлячись у очі супостата,
Ти плював в його гидке лице.
Не тремтів під дулом автомата
Хоч вони взяли тебе в кільце...
Ти є військо, ти ж душа народу!
З Богом зараз думаєш про нас,
Як в бою здобути нам свободу
Про яку вірші писав Тарас.
Ти курив останню сигарету,
І слова злетіли солов'їні.
Ти дивився в око пістолету
І сказав же – Слава Україні!!!
Олександр Кармишев
11.03.2023