(вірш до картини)
Тебе зустрів, я біля моря,
Життя пізнав, чари глибин, дно,
Якби не знати журби, горя,
Життя нам різне Богом дано.
Всевишні сили дають долі,
То ясні зорі, що в небесах,
Втішаюсь я й мені відколи,
Жадана поруч, утратив страх.
Страх за життя, за свою стежку,
А чи спроможний, її знайти?
Знайшов з коханою розгадку,
Вперед сміливо, будемо йти!
Нині щасливий, тут ти і я,
Благословенні в нинішній час,
В надії буде міцна сім’я,
Вітер й шторми, не розлучать нас.
Ми вдвох, поринемо у хвилі,
У храм кохання і спокуси,
У щасті пройдемо всі милі,
Вдасться прожити землетруси.
Тебе зустрів, я біля моря,
Перлину мрій і сподівання,
Нам не страшні ні шквал, ні буря,
Осяй наш шлях, як зірка рання
По одній стежці на все життя!
01.02.2023р