З Різдвом вітаю я Вас друзі!
Хай кат отрима по заслузі
І буде їм така наука,
Щоби втопилися падлюки
В своїм лайні, без права жити.
Смерть ненажерам московітам!
Нехай гниють у нашім полі,
Їм смерть, а нам, нарешті, воля.
У нас лише одна дорога,
Веде вона до перемоги.
І підійдемо ми калину,
І розвеселим УКРАЇНУ!