Коли тобі 5, у тебе є лялька
Велика, з блакитним волоссям
Коли тобі 10 -нові сандалі
І тато цукерки приносить.
В 15 батьки нічого не тямлять
Спідниця, занижені джинси
А в 20 навчання, кохання, екзамен
І в мами волосся не сиве.
В 23 весілля і танець в залі:
мить наповнена щастям,
В 25 вже дитя пригортаєш
І батьки змінюють статус.
В 27 ведеш в садочок,
А бабуся купує м'ячик.
І всі рідні як завжди поруч
Родина горнеться в щасті.
Раптом в 30 рахуєш хвилини:
Раз, два, три, мама ж зовсім не сива...
І на мить ти-маленька дитина
Тільки б мама очі відкрила.
Батьки знову змінюють статус,
А тобі крило відривають,
І за день сивіє тато,
Половину себе втрачає.
В 31 зустрічаєш світанок,
Небу байдуже на твої цифри,
Як було вже ніколи не стане,
Залишаються спогади й рими.
20.09.22