Затихли ноти щастя, час рокований настав!
Розвіяна ілюзія, обірвана струна...
Лиш вітер свище щемно, підіймаючи листа,
Кружляючи холодними словами, мов у снах.
Прекрасна тепла осінь вже не гріє, як колись.
Жорстокої реальності відчувся смак гіркий.
Невже настільки щастя ілюзорне, наче лиск
від місячного сяйва плеса тихої ріки?
*** *** ***
Вище щастя життя – це впевненість
в тому, що вас люблять: люблять
заради вас самих, точніше сказати –
люблять всупереч вам...
(Віктор Гюго)
Думати, що хтось інший може
зробити тебе щасливим або
нещасним, – просто смішно.
(Сіддхартха Гаутама)
Більшість людей щасливі
настільки, наскільки вони
вирішили бути щасливими.
(Авраам Лінкольн)
Картина "Осінній нічний вітер" художника Тодда Янга
Гарно. Можна звернути увагу на "в"-"в" - рокований настав Буду вдячний , якщо напишете кілька поезій у ж.Дніпро про еміграцію, переселення, біженців, чи від їх імені. У Вас цікаво ллється мова! Оголошення тут на першій сторінці сайту
Дякую за Ваш відгук і такі гарні слова. Щодо ж.Дніпро, то звісно, я був би дуже радий виконати Ваше прохання, якщо вдасться написати справді хороші вірші на цю тему