Ви посіяли смерті насіння
на землі, що під вами не буде,
й попри все її з ранку до ночі
поливаєте кров'ю дітей.
вас залишили доля й везіння —
вас ненавидять боги і люди.
чорні ворони виклюють очі
і серця з ваших мертвих грудей
щойно квіти, що ви посадили,
проростуть і проколять шипами
ваші ноги і гусені танків,
поглинаючи душі й тіла —
всі кого ви нещадно убили,
бо не вийшло зробити рабами —
вам помстяться, і з ваших останків
проростатиме чорна трава!