Війна...холодний, липкий подих у потилицю.
Війна...зробила враз із тебе вільної - невільницю.
Війна...і смерть, як дві сестри, танцюють парою.
Війна...вже тисячі ангеликів за хмарою.
Війна...за хліб чи за майбутнє? Вибір зроблено.
Війна...руснявими катами люд пригноблено.
Війна...та скільки нас не гни - ми не зламаємось!
Війна...країною своєю й мовою пишаємось!
Війна...ти об'єднала і зміцнила нас!
Війна...між українцями не буде більш образ!
Війна...ми "Джавеліни" й "Байрактари" маємо!
Війна...тебе назад у Мордор заштовхаємо!
Війна...тебе ми проженемо безсумнівно!
Війна...і сонце Україну осяє неодмінно!