Невже, це з нами сталося..
Так підло дав сусід під дих.
Так ницо та нахабно підкралося,
Оте мерзенне військо проклятих...
Воно ж кричало "визволітелі".
А так напало, що весь світ прозрів..
Побачив справжнє, не оце,
що з маскою,
бридке, безжалісне, спотворене...обличчя
їх так любимого вождя.
Та він не відає, об що спіткнувся...
Той чорт впаде,
а з ним його орда..
За нами правда й Бог.
Ми ревно віримо,
що скоро ми почуємо
їх крики каяття...
22.03.2022
Ось таке щось написалось, під час ранішньої повітряної тривоги