найяснішим світлом мого життя
було зустріти тебе, дитино,
того чудового дня в malibu:
дощового, похмурого дня листопада.
твої бірюзові очі, твій діямантовий розум
сяють однаково сильно за будь-якої погоди.
дитинко, ти – гідна бути дівчиною століття, –
будь же ж такою дівчиною в моєму рідному світі.
кохання знаходить своїх людей
неодмінно – так кажуть давні поети.
я погодився з цим аж тоді, коли побачив тебе
того похмурого дня в los angeles.
– тебе мені послало вкрите хмарами небо.
присягаюся: я не здаю своїх одкровень в оренду!
якщо ти не віриш, потверджу свої слова
хоч на вогні інквізиції, якщо ти його запалиш
20th century baby
https://www.youtube.com/watch?v=otPK4A8NYQ8