Дозволь цю розкіш: не спілкуйся з тим,
Хто пахом нутрощів псує повітря.
Від стогнучих очисти власний дім.
Там каланхое на вікні розквітне.
Хоч давній друг, хоч кревний родич твій,
В дім йому зась, нехай деінде пука.
Без газу споживай життя напій,
Щоб тиша не продрягла ницим звуком.