Запахло зимою повітря,
Щипає ранковий мороз,
Вже віє холодом ,вітром
Очікую все той прогноз.
Коли ж бо уже потепліє
Надворі ,а також в душі.
Коли душа в чеканні мліє
І все це лиється в вірші.
Бо кожен хоче відчувати
Свою потрібність,зара й тут
Любов і ніжність щиру мати
Та все її ще не дають,
А чи дають тільки обранцям ,
Бо в Бога заслужили це,
Та тільки все я жду посланця
В уяві бачу те лице,
Яке дарує мрію жити,
Любити ,вірити,могти
Ви ж бо клекочете :"Не тре тужити,
Потрібно вміти БЕРЕГТИ..."