Темно. Тихо. Моторошно.
Очима незрячими бачити
Відтінки безколірних снів.
Болем. Смутком. Розпачем.
Печаллю чоло позначене
Стрімголов кидається в рів.
Розбите. Поламане. Здавлене.
Злобою сповнене вщерть
В ненависті вмить закипає.
Вогнями. Вулканами. Зорями.
Танцює свою круговерть
Й в самотності знов затухає.
Шукає. Знаходить. Леліє.
Останні краплини щастя
Ховає до серця у пазуху.
Щедро. Безкорисно. Тепло.
Ділиться ними зі світом
І в небі народжує райдугу.
(Малюнок взято з міжнародного конкурсу)