***
Коса на камінь --
Смерть із життя...
Іскрами..,
Летить Пегас
Світами --
Дійсними..,
Блукає тінь
Правди --
Шукає прихисту
Стабільності
Людей віри..,
Шумить Всесвіт
Тишиною..,
Парадокси
Згуби :
Бог дивиться
В люстро життя --
Роздумами,
Виправленням,..
Можливого значення --
Доповнення,..
До світла --
Родилось дитя..,
Бо...
Коса на камінь --
Смерть із життя..,
Іскрами...
В одному --
Все..,
Невидими нитками
Сили творіння...
--------------------------------------------
06.02.2021; Paris (A / a)
=======================