Я скучила... Тобі й не знати як...
Жага межує із фізичним болем.
Мені твій погляд - рятівний маяк
На спотичках доріг і перехрестях долі.
Я скучила... Тобі й не уявить...
Як сумно і як болісно без тебе...
Як мушу прокидатися... І жить...
Щодень. Щоніч. Від неба і до неба.
Я скучила... Як впоратись із цим?
Від почуттів як серце врятувати?
Весь білий світ тобою став одним...
Всім світом хочу і для тебе стати.
Я скучила... Боюсь цього. Страшусь.
Налякана душа тремтить і плаче.
Ти так багато став для мене значить,
Тож я тебе у серці залишу....