***
Ми вуглецеві одиниці
І світ наш -- пастка,
У собі :
Бінаром щастя
Є та їжа,
Якою гробимось
В житті
І... носимось,
Як інтелектом --
Знаннями старими,
Як світ,
Що нам зливає
Космос щедро
У атом вуглецю --
Мозгом думок,
Який в собі
Несе політ --
В думках та думах,
Тимчасових,..
В переживаннях,
Що лихі
І в тих помилках,
Де знаходим,
Щось зовсім нове,
Виправляючись,
Як завжди,
Відтінком кольору --
В житті...
------------------------------------------
07.07.2021; Paris (A / a)
=======================