Заспівай мені колискову...
Я без неї заснути не можу...
І безсоння лихе мучить знову,
У весняну погоду негожу.
Заспівай думками-почую...
Я так довго того хотіла...
Я в обіймах твоїх заночую,
Дотягнуся душею до тіла...
Магістралі давно потускніли...
На годиннику північ із гаком...
День завис у буденній рутині..
Ніч для сну -відпечаталось знаком...
Заспівай мені колискову...
Я без неї заснути не можу...
І закутай у ніжність шовкову,
Як маленьку кирпату вельможу...
Леся Пономаренко