Шкода, що ти була не сном,
Що не забулась на світанку.
Думки у голові вверх дном,
Про тебе лиш, без перестанку.
В руках мов птаха тріпотіла,
Шкода, що ти була не сном.
Прийшла зима, ти полетіла,
Змахнувши лагідним крилом.
Немає сонця за вікном,
Як світла і тепла між нами.
Шкода, що ти була не сном,
Бо закохався до нестями.
Так непомітно все змінилось
І зараз я один з вином.
Та краще б ти лише наснилась...
Шкода, що ти була не сном.
16.01.21