там, де проламано обрій, бовваніє чиясь фігура.
заплющте ваші очі та моліться:
то – втілена божа воля так вам себе об'являє.
він – лютий і таємничий. люди бояться його,
і навіть бояться промовити вголос його ім'я.
він прийшов не для того, щоб дати вам всім надію:
він – законотворець і законодавець.
він розказує щось нове, та мета його – все та сама:
знаходити грішні душі. він їх скупить гуртом за золото,
і все ваше срібло вас не врятує від пекла.
князь темряви оселиться всередині кожного з вас.
ваше минуле свідчитиме; ніхто не змінить минулого.
прийшов ваш законотворець – він дає вам такі закони,
на які ви не заслужили, та це його не обходить
the law maker, black sabbath