просто простягнувши руку, я торкнуся неба.
я вхопив би й теє сонце, та воно – гаряче.
полетів би, мов орел, та мені не треба,
й моя дівчина за мною, мабуть, не заплаче.
я зійду на всі вершини і на кожну гору,
щоб поглянути на все це з різних точок зору.
зорі мають таємниці, місяць – срібну ложку,
– от він тії таємниці й сьорбає потрошку.
я успішно перетнув океан скорботи.
я бував у тій країні, де веселка воду п'є.
там існують субтропічні чарівні істоти,
там я вивчив магію вуду всю, як є.
я вже бачив кінець світу тисячу разів.
я не знаю, що я знаю, а чого не знаю.
на яке я запитання ще не відповів?
ось одне, що я, можливо, в тебе запитаю.
а релігії – всі разом і окрема кожна –
то любов мого життя, пристрасть назавжди.
люди, вірте у богів, але вам не можна
колупатися у носі й бігати туди й сюди
supernaut, black sabbath