Будь уважним, і тобі не доведеться шкодувати про втрачене.
Не бійся завтра відкрити очі і здивуватися від побаченого.
Оминай стороною людей, котрі з тобою остаточно не згідні.
У теперішніх великих людей також колись були злидні.
Нехай вітер в обличчя і дощ у волоссі,
головне не зупинятися —
для щастя не потрібно багато грошей.
Не затримуйся у непотрібних, не своїх і в їхніх калюжах.
На світі так багато тихих людей з океанами в душах.
Можливо, зараз ти почуваєшся рибкою в глибокому синьому морі,
Та чекай моменту, коли тебе побачать косаткою в далекому блакитному просторі.