Років за сто все мине.
Затягнеться пусткою
І затихне.
Пам'ять обірветься,
Мов павутина на вітрі.
Життя триває далі,
Поки про тебе говорять,
Надаючи живучості.
Так глузд уперто відмовляється
Віддати найдорожче землі,
Бо серце - найвірніше сховище
Та прихисток,
Де всі спрагло - молоді,
Дзвінкосміхі,
Зосереджені на світлі.
Пориваючи з диханням, зникає відразу
Мова,
Тому ніхто не знає, що буде далі,
Який пейзаж промайне
Чи застигне мерехтінням.
Зустріч - це завжди двоє,
Самотнім ніхто не залишиться.