Привіт, вечірнє море і голубий залив!
Сріблясте плесо світиться, що промінь запалив.
Білесенький кораблику і чайки голосні,
Я вам змахну рукою у світлій далині.
Привіт, фламінги й рибки і вільний вітерець,
Солоний запах ніжиться крізь море навпростець.
А вечір розманіжений на березі Менор
Співає мені пісню із хвильками в акорд.
Привіт, зелені пальми, Сан Педро Ла Паган,
Болото лікувальне, щоб був відмінний стан.
Візьму з собою спогади, а може на той рік
Приїду сюди знову, щоб тілу дати лік.