***
А у офісі пишуться тези
ще і досі зеленому презу.
То і я напишу,
як на вуха лапшу
ще навішує автор поези.
***
А мені взагалі все одно,
чи вартує оцього кіно
опозиція грамоті мови.
Та не ляпайте все,
що від гички несе
у чужої по духу корови.
***
А у корови вечорами жуйка.
Таке і у поезії бува-
є, що слова
дожовує нова
коров'яча архаїка у вуйка.
***
А віршарі описують блакить,
яка вдягає зношену обнову.
У цю високу мить
поезія кишить
обрубками, що оскопляють мову.
***
А на віку очищення душі
не раз допомагає огризатись.
Які не є ми – зайві і чужі,
як мінімум, у нашому коші,
хто ображає, мусить вибачатись.
***
А поки ще катарсису нема,
що накипіло, те і повторяю.
І каюсь зокрема,
та вірю не дарма,
що nota bene доведе до раю.